3 tips til deg som skal kjøpe leilighet i Spania 

Nå har høsten virkelig satt sine spor, og vi kan godt merke at det blir kaldere ute for hver dag som går. Dette gjør at mange lengter til varmere strøk, og en hverdag med litt mer sol enn vi er vant med her oppe i nord. Det er nok også derfor mange ser etter leiligheter de kan kjøpe i Spania. Her er 3 tips til deg som sitter med akkurat denne planen.  

  1. Reis til Spania og utforsk  

Enten du har vært i lander før eller ikke, så anbefaler vi å reise ned en tur dersom du har planer om å kjøpe leilighet i Spania. Dette gir deg muligheten til å dra på visninger, og ikke minst sjekke ut området du ønsker å bo i før du kjøper. Det er vanskelig å forestille seg helt hvordan noe er ved å kun se bilder eller videoer, og når man skal noe såpass stort som å kjøpe leilighet, så er et besøk ned smart.  

  1. Sjekk ut flere områder 

Det kan være ne god ide å ha flere områder i tankene dersom man skal kjøpe leilighet i Spania. Det er et stort land, og slik som det også er i Norge, så varierer miljøet stort fra område til område. Det er for eksempel veldig annerledes i Madrid, hovedstaden som ligger på innlandet, og Barcelona som ligger langs kysten. Mange nordmenn kjøper leilighet i Costa del Sol, så dette kan også være et sted det er verdt å vurdere.  

  1. Mulighet for utleie  

Det er luksus å kunne ha en leilighet i Spania, men du kommer kanskje ikke å være der hele året, og da kan det være en god ide å ha utleie i baktankene. Ved å leie ut leiligheten din mens du ikke er der, kan du tjene litt ekstra penger, og passe på at ting som basseng og planter blir ivaretatt.