Feir nære og kjære som bor langt vekk

Å sende en pakke kan ofte være en god løsning for å vise nære og kjære at du bryr deg, verdsetter dem og tenker på dem på en spesiell dag du ikke har mulighet til å være med å feire. På den måten får du vist at du er der for dem, uten at du egentlig trenger å være der.


Det er mange grunner til at vi ikke alltid kan være der for å feire alle nære og kjære. Det siste året har også vært litt ekstra spesielt, der mange ikke har fått møtt besteforeldre og mange har hatt familie i andre land som de ikke får møtt. Kanskje studerer datter eller bestevenninne i et annet land?

Pakker til både Norge og resten av verden

Når vi ikke har mulighet eller anledning til å møtes for å feire er det godt vi kan sende en pakke i stedet. Pris for sending av pakke varierer litt fra destinasjon, budfirma og størrelse på pakken. Norge har også fått noen nye tollregler som gjør at tollen kan bli litt ekstra dyr til og fra noen destinasjoner. Likevel kan vi nesten love deg at det blir verdt det når familiemedlem, venn eller kjæreste åpner pakken og forstår at den er fra deg.

Dersom du skal sende pakke i Norge så slipper du også unna de nye tollreglene. Kanskje sitter bestemor og bestefar på andre siden av landet? En pakke i posten fra noen du bryr deg om kan virkelig lysne hverdagen. Det trenger heller ikke være det aller største, men heller bare et lite tegn på at du er her og at du tenker på dem. Er du litt sent ute så frykt ikke? Hvordan sende pakke snabbt? Bor de i Norge så går forsendelsen ganske raskt uansett.