Gå sommeren i møte med overskudd

Det er mange ting vi ikke har kunnet gjøre det siste året og det gjør nok at mange har litt ekstra behov for å få noen opplevelser på kontoen i år. Det å spare penger til ferie er alltid bra, men hvis man ikke har helt nok går det an å ha et ikano visa og bruke resten der. Det er smart å spare selv, men noen ganger er det ikke helt tid til det når behovet er det veldig akkurat nå – og det kan vi nesten alle skrive under på at det er akkurat nå. 

Gjør klar hagen til sommeren 

Det føles endelig som at våren har slått til for alvor og temperaturene har krøpet opp over ti grader flere steder i landet allerede. Det gjør at det kribler litt ekstra i oss og en av de tingene som vi virkelig får behov for er å gjøre klar hagen, verandaen eller balkongen til den nye sesongen. Det er nemlig ikke bare bare å gjøre alt klart og det ingen som gidder å sitte ute hvis det fortsatt er rot fra året før eller alt ser trist ut etter vinteren.  

En stige kan være akkurat det man trenger for å få gjort unna alle de oppgavene man trenger for at våren skal få lov til å slå seg fritt løst og Stigefabrikken.no er et bra sted å starte. 

Gjør sommerkveldene litt koseligere 

Når temperaturen stiger og vi virkelig går våren i møte for alvor er det litt som at vi mennesker våkner fra hiet vi har vært i om vinteren og vi får mer lyst til å være ute. Etter at lang vinter inne, og ikke minst særlig dette året på grunn av korona og alle de restriksjonene som har fulgt med det, så er det helt naturlig at vi ønsker å være mer sosiale og kanskje til og med begynne å date igjen. 

Det er helt naturlig at steder som for eksempel Tinder, Citizen21, Bumble, Grindr og andre steder man finner folk å date, ser virkelig mye høyere aktivitet om våren og sommeren, for det er virkelig da, eller at man har vært inne hele vinteren, at man har behov for å komme seg ut, møte nye mennesker og kanskje til og med ha en liten sommerflørt med. Det er det ikke akkurat noe galt med og kanskje er det litt ekstra koselig nå etter at man har vært så alene så lenge.