Sånn velger du den riktige madrassen for deg

Det å sove godt om natten er det ingen tvil om at vi vet hvor viktig er. Men likevel er det mange av oss som ikke prioriterer å sove nok. Det kan være mange grunner til dette, men uansett hva grunnen er, er det mange gode tips man kan bruke for å gjøre det å legge seg om kvelden til noe som er litt mer tiltalende – for eksempel ved å kjøpe seg en skikkelig god madrass, som man bare går og gelder seg til å legge seg på når det endelig er leggetid. 

Hvis du ønsker å gi soverommet en oppdatering, så er Rammemadrasser et bra sted å begynne. Der kan du finne den perfekte madrassen for deg, og faktisk optimere søvnen din gjennom å finne riktig madrass. Det er nemlig mange som tror at de sover godt og ikke minst sover på den riktige madrassen, men sannheten er at mange av oss faktisk kunne sovet mye bedre enn det de gjør – hvis de bare hadde hatt den riktige madrassen. Men hvordan velger man egentlig den perfekte madrassen? 

Tenk på dette når du velger madrass 

Det er mange ting man må tenke på når man skal velge madrass, og det kan være litt forvirrende hvis man ikke vet hvor man skal begynne. Derfor får du her noen tips, sånn at det blir litt enklere å snakke med de i butikken om hva som kunne være den helt riktige madrassen for akkurat deg. 

  • Tenk over sovestillingen din. Sover du på ryggen, på siden eller på magen? Svaret på dette er med på å avgjøre hvilken type støtte du har behov for, fra madrassen, og er en viktig del av å velge riktig. Dette kan de hjelpe deg med i butikken, så tenk over dette og prøv å legge merke til hvordan du ligger når du sover. 
  • Er du varm eller kald når du sover? Det finnes madrasser som kan hjelpe deg med å regulere temperaturen din mens du sover, enten du er varm eller kald. Dette hjelper oss med å sove bedre, og er absolutt verdt å ta høyde for. 
  • Omtrent hva veier du? Madrassene er tilpasset vektklasser, og det å finne en madrass som passer for deg, er viktig for å gi deg den helt riktige støtten – noe som er viktig for optimal søvn. 
  • Ikke vær redd for å stille spørsmål! De i butikken vil veldig gjerne hjelpe deg.