Send pakker billig til Australia

Det er så ting som er koseligere enn å både sende pakker til dem vi er glad i, og få pakker fra dem vi er glad i. Men de mindre koselige aspektene og mer tekniske aspektene av å sende pakker, er ofte noe som gjør at prosessen både av å sende og motta dem, kan blir mer irriterende enn koselig i øyeblikket. For eksempel skal man tenke på ting som proporsjoner av pakken, toll og moms og vekt og porto. Men det er heldigvis noen retningslinjer som gjør alt litt lettere. 

Det å send pakke billig til Australia skal være noe som er koselig, fordi man sender noe til noen man er glad i, og mest sannsynlig noe man vet at de kommer til å bli glad for å motta. Men det å sende pakke og post til udlandet er ikke alltid bare en hyggelig opplevelse, så her kommer tre enkle tips for å gjøre det litt enklere for deg selv. 

3 tips til å sende billigere pakker 

Først av alt, finn ut av hva de forskjellige kravene til størrelser og vekt er. Dette er noe som kan spare deg mange penger, for ofte er det bare snakk om gram, som skiller en vektplasse fra en annen, og man betaler eller klasse og ikke faktisk vekt, så her kan det være mye penger å spare på å ikke bruke en for tung eske for eksempel, hvis det er det som gjør at man havner i prisklassen et nivå opp. 

En annen ting er å finne ut av reglene for det landet man skal sende til, sånn at man holder seg innenfor grensen til en gave, sånn at den som mottar gaven ikke skal betale moms og toll. 

Den tredje tingen er å huske å deklarere varen, sånn at tollen slipper åpne pakken. Dette koster nemlig også penger, som man lett kan spare ved å huske denne lille tingen.