Sov bedre sammen med riktig seng

Når man er yngre, tenker man ikke så mye over hvor eller hvordan man sover. Som tenåring sover man ofte sammen med venner og i tyve-årene er det mye soving på madrasser og sofaer etter nach eller på usle hostel på reise gjennom Europa for å gjøre turen så billig som mulig. Men når man beveger seg opp forbi det er det litt andre ting som spiller inn. 

Den måten som lever på når man er helt ung er en litt annen enn når man begynner å etablere seg og der man før kunne sove fint sammen to stykker på en 90 cm eller 120 cm madrass uten å tenke så mye over det og likevel sove fint, går ikke det samme like bra når man begynner å nærme seg 30 år.  

Første seng sammen 

Sover du og kjæresten litt for trangt om natten? Det kan påvirke søvnen deres begge to. Det er derfor det er så viktig å velge en seng som er stor nok når man skal sove sammen med noen. Når man har en kjæreste er det nemlig stor forskjell på om man bor sammen eller om man bare sover hos hverandre innimellom. For det å bo sammen betyr at søvnen man har sammen er all søvnen man har. 

Heldigvis er det mulig å få hjelp hvis man sliter med langvarige søvnvansker, men det kan være verdt å se på størrelsen på madrassen før man går alt for drastisk til verks med andre ting. Ofte kan det å oppgradere til en King Size seng være et stort skritt i riktig retning som vil gjøre at man faktisk sover mye bedre. Og hvis søvnproblemene kan løses med en større seng har man i høy grad et fint samliv foran seg hvis det var det største problemet med å flytte sammen. 

En god indikasjon på om man trenger en større seng er for eksempel at man våkner mange ganger om natten. Det er noe som kan være veldig forstyrrende og kan gjøre det å skulle legge seg veldig frustrerende. Det å velge riktig størrelse på senga er bare utrolig viktig, og noe man absolutt burde tenke på når man skal investere i en seng sammen.