Triks for Private Equity Trade

Som investor er det viktig å forstå alle de forskjellige typene investeringer som er tilgjengelige for deg. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på private equity. Begynn å kjøpe norske aksjer nå for å øke pengene dine mens du venter. For mer informasjon, gå til norwegian-aksje.no.

De viktigste hensynene du bør huske på før du investerer.

Private equity er en type investering som vanligvis bare er tilgjengelig for akkrediterte investorer. Akkrediterte investorer er definert som individer med en nettoverdi på minst 1 million dollar eller en årlig inntekt på 200 000 dollar. Private equity-selskaper henter vanligvis penger fra disse investorene i form av en rettet plassering, som er en type investering som ikke er registrert hos SEC.

Når du investerer i private equity, er det noen viktige ting å huske på. For det første har private equity-selskaper vanligvis en høy inngangsbarriere, noe som betyr at de krever en betydelig mengde kapital for å komme i gang. Dette kan være en god ting eller en dårlig ting, avhengig av perspektivet ditt. På den ene siden beskytter det firmaet mot konkurrenter; på den annen side kan det gjøre det vanskelig for firmaet å skaffe kapital hvis de trenger det i fremtiden.

Private equity-selskaper investerer vanligvis i selskaper som ikke er børsnotert.

 Dette betyr at du ikke vil kunne selge investeringen din på det åpne markedet. I stedet må du finne en kjøper som er villig til å betale deg verdien av investeringen din, noe som kan være vanskelig å gjøre.

For det tredje har private equity-selskaper en tendens til å være veldig hands-on med selskapene de investerer i. Dette betyr at de kan være mer involvert i den daglige driften av selskapet enn andre typer investorer.

For det fjerde har private equity-selskaper vanligvis en lengre tidshorisont enn andre investorer. Dette betyr at de ønsker å holde på investeringene sine i fem til syv år eller lenger.

Til slutt er det viktig å huske at private equity-selskaper driver med å tjene penger til seg selv og sine investorer. Dette betyr at de kan være mer sannsynlig å ta risiko som andre investorer ikke ville.