Gavetips til han som har alt

Det er ingen tvil om at det er vanskelig å gi gaver når man føler vedkommende har alt. Selvfølgelig ønsker man å gi en gave din venn, kjæreste, far eller mann blir glad for, men det er forståelig at det er lett å gå tom for ideer.  

Vi har derfor laget en liten guide over gaver du kan gi til han som har alt. Dermed kan det være lettere for deg neste gang du skal kjøpe gave til en det virker umulig å kjøpe gave til.  

En opplevelse  

Inviter han med på en opplevelse. Ta han for eksempel med på leirdueskyting, slik at dere får en kjempe kul opplevelse sammen som skaper minner for begge to. Inviter han med på en fancy middag eller en fotballkamp for å se favorittlaget. Det kan til og med være så lite som å dra på kino sammen, men gjør noe hyggelig sammen slik at du heller skaper en hyggelig kveld fremfor å gi noe han egentlig ikke trenger.  

En klokke  

Altså, en klokke slår aldri feil. Selv om han kanskje har både en eller to klokker fra før av, så er klokker det viktigste smykket for en mann. Finn en modell han ikke har fra før av, eller gå litt crazy på designet, så kan han få en klokke han kan bruke til spesielle anledninger. Enten det er en stilren lekker klokke, eller kanskje en pulsklokke så er dette noe selv han som har alt vil få bruk for. Sjekk om du finner en klokke som kan passe han hos Dit ur.  

Slips 

Slips er også en gave som sjeldent slår feil. Det er så mange anledninger der du trenger et slips, og du kan for eksempel utfordre han litt på farger. Gi han en spennende farge som kan komplementere en ellers litt kjedelig dress.